Archive for the 'hidup' Category

Ubuntu Couple

Well, almost 4 months we’ve been using Ubuntu Karmic Koala, mainly in our tiny cheap Intel powered machine, ie Eee PC 900 (Intel Celeron) and AOA110L (Intel Atom). Ubuntu was the best OS for these little machine so far, at least until the 9.04 version (Jaunty). As I myself am an up-to-date guy, so every […]

Jenenge Wae Wayang….

Nembe wae maca status fesbuke kanca-kanca, aneh-aneh tulisane. Ana sing mung njejer titik-titik, mbuh apa maksude, ana maneh sing lagi nglaras rasa, ngudang anake, lsp. Sing dadi kawigatenku ya salah siji kanca sing nulis jenenge anake mau. Racake, jeneng iku minangka donga, mula kudu ngati-ati tenan anggone milih jeneng kanggo anak. Akeh sing njenengi nganggo […]

Pak Suharto

Hampir seminggu Pak Suharto dikubur, yang mana si Riwanto saat itu ikut melayat hingga ke Giribangun. Posting ini tentu bukan untuk menilai jasa dan dosa Pak Suharto. Jasa-jasanya tentu amat banyak, misalnya korupsi terkendali, prestasi dihargai, aman nonton TV (karena dijamin nggak ada kata-kata kasar bermunculan), pembangunan juga lancar-lancar saja, apalagi jalan di depan rumahku […]

Skip to toolbar